logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Учасники престуру у ЦНАПі міста Рівного

Учасники престуру у ЦНАПі міста Рівного

У місті Рівне стартував триденний престур, організований Асоціацією Міст України. У заході взяли участь представники різних медіа з усіх куточків України.

Під час туру обговорювалися актуальні питання розвитку міста, реалізація інфраструктурних проєктів, заходи з покращення житлових умов та перспективи співпраці з іноземними інвесторами. Також журналісти мали можливість ознайомитися з роботою віддаленого робочого місця ЦНАПу у КНП «Пологовий будинок» Рівненської міської ради.

Проведення таких престурів – це чудова можливість поділитися досягненнями та планами розвитку міста з журналістами з різних регіонів України, що однозначно сприятиме розвитку не лише нашого міста, але й інших громад.

На фото зображена група людей, що стоять перед дверима і усміхаються. В центрі жінка з рудим волоссям у чорній блузці тримає білу сумку та усміхається.

На фото зображені дві жінки, які усміхаються. Ліворуч жінка у синьо-бірюзовій сукні з візерунками, має світле волосся, зібране у хвіст, і носить сережки та намисто. Праворуч жінка у білому медичному халаті та синій блузці, з довгим темним волоссям, має бейджик.

Троє жінок стоять разом, усміхаються і тримають смартфони.

Група людей стоїть разом у кімнаті, усміхаючись і фотографуючи щось на свої смартфони.

Чоловік і жінка стоять разом; чоловік у зеленій футболці з сумкою через плече, а жінка у чорній блузці з білим волоссям і сонцезахисними окулярами на голові, тримає смартфон.


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua