logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Представники команди Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному взяли участь у триденному тренінгу "Підготовка та управління проєктами"

Представники команди Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному взяли участь у триденному тренінгу

Представники команди Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному взяли участь у триденному тренінгу "Підготовка та управління проєктами" у рамках проєкту Програми розвитку ООН в Україні "Посилення стійкості громад в регіонах України", що фінансується Урядом Великої Британії.
Метою заходу є формування команд спроможних до вирішення кризових ситуацій із використанням проєктного підходу до розвитку громад та регіонів.
Кожен з учасників отримав безліч цінної інформації щодо того, як саме правильно удосконалювати проєктні пропозиції та розширювати навики членів команд проєктів з проєктного менеджменту, а також як розбудовувати партнерські стосунки задля ефективної реалізації проєктів і сталих результатів.
Щиро дякуємо організаторам тренінгу за неймовірно насичений та інформаційно наповнений захід, за нові знання та можливість спробувати їх на практиці у тісній співпраці з колегами з інших міст.

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua