logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

У Рівному стартував Адмінсервіс «Ветеран»

У Рівному стартував Адмінсервіс «Ветеран»

3 серпня 2023 року, у Центрі надання адміністративних послуг у місті Рівному стартував соціально важливий проєкт «Адмінсервіс «Ветеран», орієнтований на допомогу ветеранам війни, членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
«Мінветеранів постійно працює над створенням належних умов та дієвих механізмів для якісної реінтеграції українських Захисників і Захисниць у суспільство. Прагнемо створити ту платформу, на якій всі послуги, як державні, так і місцеві, будуть максимально доступними, ефективними та легкими для отримання. Впровадження адмінсервісу «Ветеран» зменшить бюрократичні процедури, налагодить міжвідомчу співпрацю та комунікації всіх стейкхолдерів, що беруть участь у реалізації ветеранської політики»,-зауважив генеральний директор Директорату соціального захисту у справах ветеранів Руслан Приходько.
Метою реалізації проєкту є вирішення основних проблем ветеранів та членів їх родин шляхом отримання ними швидких, якісних і доступних послуг соціального, матеріального, економічного, медичного, психологічного, адміністративного, освітнього, побутового характеру, соціальної та професійної адаптації в режимі «єдиного вікна».
«Останні роки число ветеранської спільноти та захисників лише зростає. Розуміючи цю тенденцію ми прагнемо діяти вже сьогодні і ЦНАП, як ключова точка доступу громадян до адміністративних послуг та взаємодії з державою, готовий якісно та швидко надавати комплекс послуг нашим Захисникам на місці, а не скеровувати їх по різним установам»,- розповідає директор Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенія Курсик.
Спеціально для цього проєкту в ЦНАПі міста Рівного облаштовано три окремих робочих місця, де працівники ЦНАПу та Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради щодня працюватимуть аби забезпечити першочергові потреби ветеранам війни, членам їх сімей та членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
Для більш детальної інформації звертайтесь на гарячу лінію ЦНАП за номером: (0362) 40-00-43.

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua