logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному щиро вітає усіх причетних з Днем місцевого самоврядування!

Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному щиро вітає усіх причетних з Днем місцевого самоврядування!

Завдяки Вашій праці наші громади стають кращими та комфортнішими для життя, Ви створюєте умови для розвитку бізнесу, культури, освіти, охорони здоров'я та є надійним тилом для наших Захисників. Саме місцеві органи влади є основою демократичного суспільства та максимально наближені до людей і їх потреб.
Хочемо висловити слова подяки за нелегку та відповідальну працю, спрямовану на розвиток і зміцнення територіальних громад, адже саме вона є складовою частиною стабільності та процвітання нашої держави.
Сьогодні, 7 грудня 2023 року, до Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному завітав секретар міської ради Віктор Шакирзян та відзначив Почесними Грамотами та Подяками Рівненської міської ради та її виконавчого комітету найактивніших та креативних працівників команди за високий професіоналізм, сумлінну працю в умовах воєнного стану, вагомий особистий внесок у розвиток Рівненської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування!
Бажаємо Вам міцного здоров'я, нескінченної енергії та успіхів у реалізації всіх Ваших планів. Нехай професійне свято стане для Вас днем підсумків і натхненням для подальшої роботи, а всі Ваші дії будуть спрямовані на благо громадян та Перемогу України.
З повагою директор Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенія Курсик та команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному!

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua