logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Всеукраїнський форум адміністративних послуг "Точка Дотику"

Всеукраїнський форум адміністративних послуг

9 грудня 2022 за ініціативи Львівської міської ради в партнерстві з Всеукраїнською асоціацією центрів надання адміністративних послуг у місті Львові відбувся Всеукраїнський Форум адміністративних послуг «Точка дотику» за участю представників центральних органів влади міст України, а також представників бізнесу та міжнародних організацій.
Представниками від рівненьської територіальної громади стали директор Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенія Курсик та в.о. начальника Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Наталія Шустик.
Даний захід організовано з метою збереження та підвищення стандартів фронт-офісів, обміну досвідом та думками, впровадження кращих практик, підтримки та розвитку ЦНАПів по всій країні, адже повномасштабна війна в Україні суттєво вплинула на громадян, бізнес, сферу надання адміністративних послуг та державу в цілому.
Розвиваємось, удосконалюємось, підвищуємо професіоналізм та рівень сервісу заради ще більш продуктивної та якісної роботи на благо громади!
Дякуємо організаторам заходу Всеукраїнський форум адміністративних послуг "Точка Дотику" за неймовірно насичений і інформаційно наповнений захід, безліч ідей для втілення і натхнення для їх реалізації!

 

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua