logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Щиро вітаємо з Днем народження міського голову міста Рівного - Олександра Третяка!

Щиро вітаємо з Днем народження міського голову міста Рівного - Олександра Третяка!

Це свято – не просто подія в Вашій книзі життя, це ще один привід для жителів нашого міста згадати про ті позитивні зміни, які відбулися з Рівненською територіальною громадою за час Вашої роботи на посаді міського голови.

Робота з людьми це завжди непросто і завжди відповідально. А стояти на чолі міста – відповідально особливо. Це вимагає високих організаторських здібностей, вміння згуртовувати людей, енергії і самовіддачі. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу. Це питання розвитку Рівного, які неможливо вирішити без забезпечення благополуччя кожного його жителя, без вміння його почути, зрозуміти і підтримати.

Від щирого серця хочеться побажати Вам успішної діяльності в управлінні нашим містом! Ми говоримо Вам «дякуємо» за щоденну працю на благо нашої громади!

Бажаємо Вам багатих років міцності душевної, добробуту, терпіння, успіхів і благих досягнень в визначеному Вам Богом служінні на благо нашого краю та заради миру і злагоди в нашій прекрасній українській державі.

Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком.

Нехай здійсняться всі Ваші задуми, а гарний настрій додає наснаги на професійній ниві.

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua