logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

ЮЛІЯ ШИГОРЕВА: "У МЕНЕ Є МРІЯ І Я ЇЇ МРІЮ!"

ЮЛІЯ ШИГОРЕВА:

Від сьогодні, 28 березня 2017 року, Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг очолюватиме Юлія Шигорева.

Складно назвати цю чарівну жінку «новим» начальником управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради. Адже завдяки її наполегливості, креативності, невичерпній енергії рівненський ЦНАП став одним із найкращих в Україні. Як цеглинка по цеглинці будувалося і облаштовувалося приміщення ЦНАПу, так крупинка за крупинкою удосконалювалися знання Юлії у сфері надання адміністративних послуг, приходило стратегічне бачення: як має працювати установа, яка команда має стати її серцем і душею, для чого, а головне, для кого все це будується. І мова йшла не лише про наближення Європейських  стандартів. Мова йшла про любов до України, до людей свого міста, які варті кращого і комфортнішого життя у цей шалений-шалений час.

Завдяки Віталію Герману, заступнику міського голови, що зумів розгледіти у тендітній жінці силу характеру, поєднану з добротою і співчутливістю, шалене бажання вчитися і працювати разом з умінням згуртовувати навколо себе й вести свою команду, сьогодні маємо впевненість, що Рівненський ЦНАП й надалі розвиватиметься і буде локомотивом у сфері надання адміністративних послуг в Україні.

Вітаємо команду Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг з набуттям її лідером офіційного статусу.

А Юлії Шигоревій  бажаємо лише позитивних емоцій від своєї роботи і здоров’я, бо коли є мрія, яка мріється, мають бути сили, щоб її втілювати у життя!  


 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua