logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Щиро вітаємо з Днем державного реєстратора!

Щиро вітаємо з Днем державного реєстратора!

Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному щиро вітає всіх колег-реєстраторів України зі святом! Ваша щоденна професійна, сумлінна, кропітка та суспільно важлива робота є запорукою ефективної охорони та захисту прав громадян і бізнесу.

Сьогодні, 1 липня 2024 року, команда Центру розпочала ранок з урочистого привітання державних реєстраторів, які отримали почесні грамоти та подяки від Рівненської обласної державної адміністрації, Рівненської обласної ради, Рівненської міської ради та Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України в Рівненській області.

Щиро дякуємо Вам за Вашу невтомну працю, професіоналізм та відданість своїй справі. Бажаємо усім Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я майбутнього України! Нехай кожен день Вашого життя буде щасливий і радісний, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

П'ятеро людей стоять разом. Жінка в центрі тримає почесну грамоту з написом 'Фещук Лілії Василівни'.

Шестеро людей стоять разом. Дві жінки в центрі тримають почесні грамоти. На одній з грамот написано 'Харитонова Галини Володимирівни'.

Троє людей стоять разом. Жінка в центрі тримає почесну грамоту. Напис на її футболці: 'Центр надання адміністративних послуг'.


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua