logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Розвиток команди - запорука успіху!

Розвиток команди - запорука успіху!

📆Сьогодні, 2 квітня 2024 року, заступник директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Наталія Шустик разом з представниками команди стали учасниками інформаційної сесії: Закон України «Про адміністративну процедуру»: можливості для належного застосування, актуальні виклики, можливі рішення для органів місцевого самоврядування.

📌Метою інформаційної сесії стало наступне:

✅ обговорення аспектів застосування загальної адміністративної процедури органами місцевого самоврядування та їх ЦНАП;

✅ успішні практики громад та загалом вплив ЗУ «Про адміністративну процедуру» на відносини органів місцевого самоврядування, громадян і бізнесу.

✅та інше.

Під час інформаційної сесії був презентований Науково-практичний коментар до ЗУ «Про адміністративну процедуру», який стане настільною книгою-помічником у застосуванні загальної адміністративної процедури для громад.

Захід був організований Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Дякуємо організаторам за інформативну та корисну інформаційну сесію, впевнені, що всі учасники обов’язково застосовують отримані знання в щоденній роботі.

Разом до перемоги!

на фото зображений один із спікерів інформаційної сесії

на фото зображено чотири представниці Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг, що слухають спікерку інформаційної сесії


Ключові слова ЦНАП Рівне розвиток

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua