logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Інформація для суб’єктів господарювання щодо надання адміністративних послуг територіальним органом Держпраці

Інформація для суб’єктів господарювання щодо надання  адміністративних послуг територіальним органом Держпраці

Держпраці спільно з Мінекономіки запроваджено можливість надання окремих видів адміністративних послуг в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки (https://my.gov.ua/.../service/bydepartment-1555/2561/details).
На сьогодні в електронному вигляді на Порталі електронних сервісів Мінекономіки вже доступні послуги:

  • реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці (розділ: Послуги онлайн - Безпека та захист – Роботи підвищеної небезпеки);
  • видача дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (розділ: Послуги онлайн - Безпека та захист – Роботи підвищеної небезпеки);
  • реєстрація великотоннажних транспортних засобів та інших технологічних транспортних засобів (розділ: Послуги онлайн - Інші сфери господарської діяльності – Транспорт).

Зокрема, для отримання дозволу достатньо заповнити онлайн-заяву, до якої додати електронний висновок експертизи.
Окрім видачі дозволу, онлайн доступні також анулювання, переоформлення та продовження строку дії дозволів, які було отримано в електронній формі (послуги анулювання, переоформлення та продовження строку дії раніше отриманих дозволів у паперовому вигляді потребують подання оригіналу дозволу та здійснюються через ЦНАП).
Звертаємо Вашу увагу, що з 01.01.2023 всі видані дозволи підписуються виключно електронним цифровим підписом керівника територіального органу Держпраці та містять QR-коди з посиланням на виданий дозвіл.
Суб’єкт господарювання, якому видано дозвіл, зможе з легкістю перевірити достовірність накладеного підпису та отримати актуальну інформацію про виданий дозвіл лише відсканувавши QR-код.

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua