logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

“Незламні матері”. Історії сили та відваги

“Незламні матері”. Історії сили та відваги

Ранок 24 лютого 2022 року докорінно змінив життя кожного з нас! Українці - це нація вільних та сильних духом людей. Сьогодні весь світ бачить незламність та міць українського народу у різних сферах життя: мужність та хоробрість наших воїнів, цілодобову та неймовірно масштабну роботу волонтерів, невимовний біль та сльози матерів полеглих Героїв, які віддали своє життя заради перемоги та мирного майбутнього наступних поколінь.
18 травня 2023 року, командою Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному спільно з Управлінням культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, за сприяння міського голови Олександра Третяка, було організовано неймовірний захід, приурочений до Дня матері та Дня вишиванки під назвою: “Незламні матері”. Історії сили та відваги.
Подію організовано з метою підкреслення стійкості та мужності українських матерів, адже їх мудрість та сила впродовж багатьох поколінь плекає українську культуру та націю в цілому.
«Сьогодні кожна мама, що стояла на сцені, поділилася своєю особливою історією любові, мудрості, стійкості та подарувала кожному присутньому в залі заряд мотивації, натхнення і віри у себе. Мами подарували впевненість в тому, що потрібно рухатись на зустріч новому, незважаючи на виклики долі, розказали як знаходити в собі сили в складних ситуаціях, продовжувати боротись та працювати заради перемоги при цьому мотивуючи й інших жінок своєю незламністю духу», - розповідає Директор ЦНАПу Євгенія Курсик.
Щиро дякуємо усім матерям та учасникам за теплу та невимушену атмосферу, позитивний настрій та щирі розмови. Історії, які ми почули сьогодні - це історії про силу, волю, незламність духу, взаємодопомогу, згуртованість та патріотизм.
Разом до перемоги! Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ключові слова Рівне ЦНАП Євгенія Курсик

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua