logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Об’єднані гідністю заради майбутнього

Об’єднані гідністю заради майбутнього

22 серпня 2023 року, представники команди Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному, заступник директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Наталія Шустик та начальник Управління реєстрації місця проживання та паспортних послуг Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Тетяна Пацалюк взяли участь у VI Міжнародному ветеранському форумі "Україна. Захисники. Майбутнє", що був проведений Міністерством у справах ветеранів України у місті Києві.
Форум відбувся за участю членів Парламенту й Уряду України, ветеранів, діючих військовослужбовців, волонтерів, представників громадськості, дипломатичних місій в Україні та ветеранських структур країн-партнерів, діячів культури та мистецтв та інших почесних гостей.
Основною метою заходу є налагодження тісної комунікації влади з ветеранською спільнотою, а саме йшлось про підтримку державою ветеранів війни, їхніх родин, членів сімей загиблих Захисників і Захисниць України, розширення можливостей та створення усіх можливих умов, аби наші захисники та захисниці чітко усвідомили, що про них дбають, про них піклуються і що вони - важливі. Говорили про практичні напрацювання ветеранської політики, конструктивні зміни в законодавстві та підтримку від міжнародних партнерів.
"Усе в нашій державі так чи інакше має стати помічником ветерана, як на сьогодні є помічником воїна. І всі дієві ініціативи держави та громадськості, бізнесу, ініціативи самих ветеранів, усі, які спрямовані на більшу якість української політики героїв, на інтеграцію та допомогу ветеранам, повинні бути реалізовані", - зауважив Президент України Володимир Зеленський.
В свою чергу, Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному готовий стати місцем, де захисника та захисницю завжди вислухають, підтримають та допоможуть адаптуватись до нового життя.
Дякуємо організаторам форуму за запрошення та безцінний досвід, за безліч нових корисних знань, комунікацій та ідей для реалізації. Щасливі бути причетними до змін та важливої справи на благо ветеранської спільноти та громадян України!
Разом до перемоги!

 

 

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua