logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Обговорюємо особливості надання якісних адмінпослуг в умовах кризового реагування та відновлення!

Обговорюємо особливості надання якісних адмінпослуг в умовах кризового реагування та відновлення!

Представники команди Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному приймають участь у регіональному семінарі-тренінгу на тему: «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення», який проводиться за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в рамках проекту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії.
Метою заходу є покращення діяльності ЦНАПів у кризових умовах, підходів надання якісних адміністративних послуг для громад в області, ознайомлення з передовими інструментами управління якістю в процесі надання адміністративних послуг та обговорення актуальних законодавчих змін. Також особливу увагу надали обговоренню питань щодо використання сучасних інформаційних технологій при роботі ЦНАП і зокрема з ВПО, а також окреслили шляхи зміцнення потенціалу ЦНАПів в умовах кризового реагування та відновлення задля надання якісних адміністративних послуг.
Щиро дякуємо організаторам регіонального семінару за неймовірно насичений інформаційно наповнений захід, який дає хорошу можливість обміну досвідом між ЦНАПами області та України для побудови єдиної стратегії надання якісних адміністративних послуг.

 

 

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua