logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Регіональний семінар-тренінг «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення»

Регіональний семінар-тренінг «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення»

1-2 травня 2023 року у місті Рівному Програмою розвитку ООН в Україні спільно з Рівненською облдержадміністрацією в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України», що фінансується Урядом Великої Британії був організований дводенний семінар-тренінг на тему: «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення».
Цього разу директор Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенія Курсик взяла участь у семінарі не лише як учасник, а й як спікер, висвітливши одну з найактуальніших тем сьогодення для кожного ЦНАПу, а саме: «Механізм реалізації відкриття “єдиного вікна” адміністративних послуг для ветеранів».
Основною метою заходу стало:

  • поширення кращих практик та обмін досвідом діяльності ЦНАПів у кризових умовах;
  • покращення підходів надання якісних адміністративних послуг для громад в області;
  • ознайомлення учасників із передовими інструментами управління якістю в процесі надання адміністративних послуг;
  • обмін досвідом щодо побудови ефективної команди ЦНАПу в умовах кризових ситуацій та відновлення;
  • обговорення сучасних інформаційних технологій, які використовуються в роботі ЦНАПу та зокрема з внутрішньо переміщеними особами;
  • напрацювання шляхів зміцнення потенціалу ЦНАП в умовах кризового реагування та відновлення задля надання якісних адміністративних послуг.

Серед учасників та спікерів семінару були представники національної, регіональної та місцевої влади, а також представники органів місцевого самоврядування та експерти у різних сферах з надання адміністративних послуг, досвід яких є дуже цінним для розбудови сервісної держави та розвитку мережі Центрів надання адміністративних послуг.
Дякуємо організаторам семінару за неймовірно насичений та інформаційно наповнений захід, безліч нових ідей та натхнення для їх подальшої реалізації.
Разом до перемоги!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua