logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

З хлібом від Кобзаря

З хлібом від Кобзаря

9 березня 2023 року з нагоди Дня народження Тараса Григоровича Шевченка Центром надання адміністративних послуг у місті Рівному в приміщенні ресторану здорового харчування «Foodies» за сприяння Фундація ім. князів-благодійників Острозьких проведено захід по випіканню хліба для захисників під назвою «З хлібом від Кобзаря».
У заході прийняли участь представники команди Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному, Центру надання адміністративних послуг міста Кремінна, представники територіальних громад міст Маріуполя та Херсона.
«Основною метою заходу є об’єднання активних представників громад Рівного, Кремінної, Херсона та Маріуполя, щоб люди з тих міст, де зараз ведуться активні бойові дії, могли хоча б не надовго відчути себе як вдома. Ми давно хотіли провести спільний захід з колегами ЦНАПу м. Кремінна, які зараз розташовуються у нашому місті. На наш погляд, День народження Т.Г. Шевченка чудова нагода об’єднати українців від Сходу до Заходу за сакральним дійством - випіканням хліба. Вже завтра «Хліб від Кобзаря», який ми спекли всі разом, поїде до наших воїнів, що перебувають біля Бахмута» - повідомила Директор Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенія Курсик.
Захід пройшов у теплій, невимушеній атмосфері з чудовим настроєм та щирими розмовами! Історії цих людей – це історії про силу, волю, незламність духу, взаємодопомогу, згуртованість та патріотизм українців. Щирий захват викликає те, що люди, які пережили складні випробування, які залишили все, що у них було - не здались, не зневірились, а продовжують активне життя, допомагають іншим, працюють на благо України та її громадян.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua