logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Збільшуємо кількість віддалених робочих місць ЦНАП для Вашого комфорту!

Збільшуємо кількість віддалених робочих місць ЦНАП для Вашого комфорту!

Батьки, маємо для Вас чудову новину! Збільшуємо кількість віддалених робочих місць ЦНАП для Вашого комфорту!

Сьогодні відбулось відкриття віддаленого робочого місця Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному в Комунальному некомерційному підприємстві «Пологовий будинок» Рівненської міської ради.

Саме за сприяння міського голови Олександра Третяка, за ініціативи заступника міського голови Євгенія Іванішина,  завдяки спільній продуктивній співпраці команди Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному в особі директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенії Курсик та команди Комунального некомерційного підприємства «Пологовий будинок» Рівненської міської ради в особі головного лікаря  Світлани Муравської вдалося в максимально стислі терміни реалізувати виконання рішення Рівненської міської ради №3330 від 11 травня 2023 року «Про створення віддаленого робочого місця адміністраторів «Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному» у Комунальному некомерційному підприємстві «Пологовий будинок» Рівненської міської ради».

«Ми як влада міста робимо усе можливе, аби адміністративні послуги були максимально близько до людей та надавалися якісно і швидко», -  Олександр Третяк.

Від сьогодні тут можна отримати 11 адміністративних послуг пов’язаних з народженням дитини, а також скористатися комплексною послугою «єМалятко», яка передбачає можливість отримання 9 державних послуг за одним зверненням.

«Відкриття нового віддаленого робочого місця  передбачає можливість отримання найважливіших державних послуг, пов'язаних із народженням дитини, за принципом єдиного звернення, відразу в половому будинку. Комплексна послуга «єМалятко» дуже популярна серед молодих батьків. Якщо говорити мовою цифр, то від початку 2023 року на території Рівненської міської територіальної громади зареєстровано 795 новонароджених, з них 352 немовляти зареєстровано через ЦНАП у місті Рівному, майже усі батьки таких діток скористалися комплексною послугою «єМалятко»,- Євгенія Курсик.

Віддалене робоче місце в Комунальному некомерційному підприємстві «Пологовий будинок» Рівненської міської ради буде працювати щодня з 13:00 до 16:00 окрім суботи та неділі.

«Ми постійно працюємо над забезпеченням зручності та комфортного перебування наших пацієнтів у пологовому будинку. Відкриття віддаленого робочого місця від ЦНАП - це економія часу та чудова можливість батькам не виходячи з пологового будинку отримати весь спектр не лише медичних послуг але й адміністративних послуг пов’язаних з народженням дитини»,- Світлана Муравська.

*Реалізовано за кошти платників податків.

Продовжуємо працювати над розвитком і розширенням мережі ЦНАП у місті Рівне задля Вашого комфорту! Разом до перемоги!

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua