logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Безпека колективу та наших відвідувачів понад усе!

Безпека колективу та наших відвідувачів понад усе!

16 березня 2023 року, головним спеціалістом відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Головного управління Пенсійного фонду у Рівненській області Гапончук Оксаною проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з працівниками Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному з питань охорони праці.
Мета навчання - отримання працівниками ЦНАП основних знань з охорони праці та розуміння вимог безпеки під час виконання трудових обов’язків.
Під час інструктажу працівники центру ознайомилися з особливостями охорони праці в умовах аварійних ситуацій та воєнного стану, розглянули приклади виробничих і невиробничих нещасних випадків та проаналізували їх обставини, отримали рекомендації щодо забезпечення належних та безпечних умов праці на робочих місцях та обговорили багато інших питань, що стосуються охорони праці і збереження життя під час виконання посадових та функціональних обов’язків.
Своєчасне та якісне проведення інструктажу – це необхідні знання, які допоможуть працівникам центру щодня безпечно працювати, уникати можливих ризиків та запобігати настанню нещасних випадків.
🇺🇦Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному висловлює подяку за продуктивну співпрацю спрямовану на безпеку громадян.

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua