logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Всеукраїнський форум «Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0» у місті Києві

Всеукраїнський форум «Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0» у місті Києві

19-20 жовтня 2023 року, директор Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенія Курсик взяла участь у всеукраїнському дводенному форумі Міністерства цифрової трансформації України “Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0.#точка доступу до державного сервісу”, що відбувся у партнерстві з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги “EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні” у місті Києві.
«Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0.
Крутезний захід, на якому представники й представниці Мінцифри, інших міністерств, Європейського Союзу, Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні, ОВА та ЦНАП обговорили розвиток якісних офлайн-послуг, поспілкувалися в тісному «цнапівському» колі, надихнулися успіхами один одного та просто побачилися.
Дякуємо Міністерство цифрової трансформації України, що роботу Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному було оцінено як «Клієнтоорієнтований фронт-офіс. Лідер інтеграціі популярних послуг в ЦНАП».
2 дні мотивації, крутих ідей, обговорення «гострих» для ЦНАПів питань та спілкування у колі професійної спільноти. Дякуємо ЗСУ та усім організаторам!!!!
#всебудеЦНАП»,- написала на своїй сторінці у Facebook Євгенія Курсик.

 

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua