logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Обмін досвідом – запорука успіху!

Обмін досвідом – запорука успіху!

⚡️Обмін досвідом – запорука успіху!

📆Сьогодні, 26 січня 2024 року, в рамках міжрегіонального семінару “Посилення стійкості міжрегіональних мереж ЦНАП задля розвитку та вдосконалення адміністративних послуг в умовах воєнного стану”, який організовано за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах проєкту "Посилення стійкості громад у вибраних регіонах Рівненщини" за підтримки уряду Великої Британії відбувся візит учасників до Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному.

🏢До ЦНАПу у місті Рівному завітали керівники ЦНАПів з 10 областей України, представники органів державної та місцевої влади, суб'єкти надання адміністративних послуг, експерти.

Під керівництвом директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенії Курсик, разом з гостями, обговорили різні аспекти надання адміністративних послуг, а також детально зупинились на обговоренні питань, що стосуються «єдиного вікна» для надання послуг ветеранам через ЦНАП.

💬«Завдяки впровадженню соціально-важливого проєкту «Адмінсервіс «Ветеран», який ми реалізовуємо з Департаментом соціальної політики Рівненської міської ради, наші Захисники, Захисниці та члени їх сімей в місті Рівному мають можливість отримати 25 адміністративних послуг швидко та ефективно. Ми продовжуємо працювати над розширенням переліку послуг, намагаючись зробити простір «Адмінсервісу «Ветеран» ще ефективнішим для наших Захисників. Від моменту запуску сервісу було надано понад 1 800 адміністративних послуг", - наголошує директор Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенія Курсик.

Разом до перемоги!Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua