logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Інформація для мешканців Рівненської міської територіальної громади, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб!

Інформація для мешканців Рівненської міської територіальної громади, які безкоштовно прихистили внутрішньо переміщених осіб!

Для отримання компенсації власник жилого приміщення повинен виключно з 1 до 5 числа кожного місяця подати заяву за попередній місяць до Центру надання адміністративних послуг або у відділ по обліку та розподілу житла виконавчого комітету Рівненської міської ради.
За березень 2023 року сума компенсації визначається у розмірі 30 гривень за кожен людино-день.
Компенсація нараховується лише за розміщення внутрішньо переміщених осіб, які:

  • перемістилися з Автономної Республіки Крим і м. Севастополя, громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), перелік яких затверджено наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 25.04.2022 № 75;
  • з інших регіонів - при наявності довідки (акту) або іншого документу від органів місцевого самоврядування про факт пошкодження/знищення нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації.

Перемога за нами!
Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!

#ми_частина_змін


Ключові слова ЦНАП Євгенія Курсик Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua