logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Інформація для мешканців Рівненської міської територіальної громади, які прихистили внутрішньо переміщених осіб!

Інформація для мешканців Рівненської міської територіальної громади, які прихистили внутрішньо переміщених осіб!

Нагадуємо, що компенсація за безоплатне тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб здійснюється за заявами, що були подані не пізніше ніж протягом п’яти днів з дня закінчення звітного місяця.
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 1094 «Про внесення змін до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб» від 30 вересня 2022 року розмір компенсації за безкоштовне поселення внутрішньо переміщених осіб у період з 1 жовтня 2022 року по 31 березня 2023 року визначається на рівні 30 гривень за кожен людино-день.
Компенсація нараховується лише за розміщення внутрішньо переміщених осіб, які:

  • перемістилися з Автономної Республіки Крим і м. Севастополя, громад, які розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), перелік яких затверджено наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 25.04.2022 № 75;
  • з інших регіонів - при наявності довідки (акту) або іншого документу від органів місцевого самоврядування про факт пошкодження/знищення нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації.

Перемога за нами!
Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua