logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Щиро вітаємо усіх працівників Центрів надання адміністративних послуг з 9-ю річницею прийняття Закону України «Про адміністративні послуги»

Щиро вітаємо усіх працівників Центрів надання адміністративних послуг з 9-ю річницею прийняття Закону України «Про адміністративні послуги»

Щиро вітаємо усіх працівників Центрів надання адміністративних послуг з 9-ю річницею прийняття Закону України «Про адміністративні послуги».

Неймовірні емоції сьогодні переповнювали клієнтів та команду Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному! Щирі посмішки, щасливі дітки та чудові відгуки клієнтів, які отримували адміністративні послуги.

9 років тому було прийнято закон, який став першим кроком для розвитку зручного, привітного та доступного сервісу надання адміністративних послуг.

Сьогодні про ЦНАПи вже знають по всій Україні.

Це улюблене місце мешканців нашої громади, адже у нас завжди привітно, професійно та дієво. Команда Центру кожного дня розвивається, впроваджує нові технології, розширює перелік послуг, отримує нові знання та навички.

Дякуємо Міністерство цифрової трансформації України за чудові та креативні ідеї проведення свята.

Дорога команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному - завдяки Вам, адміністративні послуги стають якісними, швидкими та доступнішими для громадян!
Ви – найкращі!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua