logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

За субсидіями і при народженні дітей відсьогодні – у ЦНАП

За субсидіями і при народженні дітей відсьогодні – у ЦНАП

 

Відсьогодні, 1 серпня у ЦНАПі збільшується перелік послуг, які надаються громадянам. Зокрема мова про субсидії та сім’ї, у яких народились діти та яким передбачена допомога. Про це повідомляється на офіційному сайті Центру з надання адміністративних послуг. 

Відповідно до Узгодженого рішення, укладеного між Управлінням забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради та Управлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Рівненської міської ради, через відділ інтегрованих послуг з 1 серпня 2019 року буде здійснюватися прийом документів для отримання послуг:

- Надання державної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами особам, які не застраховані в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування;
- Призначення одноразової винагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня»;
- Надання державної допомоги при народженні дитини;
- Надання державної допомоги на дітей одиноким матерям;
- Надання державної допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування;
- Надання державної допомоги при усиновленні дитини.

Для прикладу, при народженні дитини молоді батьки мають змогу звернутися до Центру надання адміністративних послуг для реєстрації народження➡при отриманні свідоцтва про народження відразу зареєструвати місце проживання новонародженого та подати документи на отримання державної допомоги при народженні дитини.

 

Крім того, з 1 серпня 2019 року у Центрі надання адміністративних послуг у місті Рівному буде здійснюватися надання консультацій, прийом заяв і документів та видача повідомлення про призначення/відмову в призначенні житлової субсидії.

Прийняття документів для отримання житлової субсидії наразі здійснюється за територіальним принципом приналежності домоволодіння до певного пункту прийому. У ЦНАПі ж документи можна буде подати незалежно від місця розташування житла.

 

Джерело


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua