logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Рівняни стали учасниками Norwegian-Ukrainian Business Forum 2019

Рівняни стали учасниками Norwegian-Ukrainian Business Forum 2019

 

Делегація з Рівного у складі заступника міського голови Рівного Віталія Германа, начальника управління стратегічного розвитку та інвестицій Сергія Гемберга та проректора НУВГП Олега Лагоднюка взяла участь у роботі Norwegian-Ukrainian Business Forum 2019.

 

 

Форум відбувся за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії у партнерстві з Осло Метрополітен Університет (OsloMet) та Посольством України в Норвегії.

  • Ми щасливі отримати можливість побувати на такому форумі. Дякуємо за запрошення Norwegian-Ukrainian Chamber of Commerce – NUCC, – розповідає Сергій ГЕМБЕРГ. – Основні питання та можливості для нас – розвиток двосторонніх відносин в аграрній сфер, ІТ та енергетиці.

 

 

Рівняни відзначають, що отримали низку корисної інформації і вражені виступами спікерів та самою організацією заходу.

 

  • Це унікальна ділова подія з видатними гостями та спікерами. Перед нами виступали професіонали, які представляють уряди України та Норвегії, інструментальні міжнародні фінансові організації та приватний бізнес, – говорить заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН. – Під час конференції ми отримали інформацію про політичні реформи та бізнес-клімат в Україні, а також про економічну ситуацію та інвестиційні можливості. Дуже корисним було ознайомлення з  підприємствами, яким вдалося використати потенціал одного з найбільших ринків Європи.

Також рівняни були запрошені на офіційний прийом та зустріч з мером Осло Маріанною Борген.

 

  • Мер міста привіталася з кожним гостем і сказала кожному! кілька слів особисто! Дуже зворушливо і надзвичайно приємно, – зауважив проректор НУВГП Олег ЛАГОДНЮК,

 

 

Джерело

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua