logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

ЦНАП у місті Луцьку видав перше посвідчення водія

ЦНАП у місті Луцьку видав перше посвідчення водія

 

ЦНАП видав перше посвідчення водія. Така послуга з’явилася нещодавно і стосується лише тих посвідчень, які потрібно замінити через пошкодження чи втрати. Первинна видача, якій передує здача екзаменів, залишається за сервісним центром.

Про це 2 липня журналістам повідомила директор департаменту ЦНАП Лариса Карпяк.

Нагадаємо, що домовленості про надання послуг узгодили ще у квітні.

Загалом через ЦНАП у місті Луцьку будуть надаватися такі "водійські послуги":

  • обміну посвідчення водія (без складання іспитів);
  • видачі нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;
  • державної реєстрації нового транспортного засобу (без огляду);
  • перереєстрації транспортного засобу, у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками траспортних засобів, установлення газового обладнання.

Днями Центру надання адміністративних послуг виповнюється 6 років.

За цей час кількість послуг, які надає ЦНАП, зросла з 267 до 422. Лише з початку року установу відвідало 137 тисяч 487 осіб. А загалом за шість років послуги надали понад мільйону громадян.

Одними із найпопулярніших послуг залишається видача та обмін паспорту громадян України для виїзду за кордон. Таких видали понад 80 тисяч. Нещодавно введеною послугою «шлюб за добу» лише у 2019 році скористалися близько сотні пар наречених. Півсотні послуг нині доступні у режимі онлайн, діє також запис в електронну чергу.

У планах ЦНАПу на найближчі роки підлаштувати приміщення на проспекті Соборності, де нині РАЦС під філію ЦНАПу. Це, запевняє Лариса Карп’як, не означає виселення РАЦСу, а лише покращення комфорту для відвідувачів. Також є доцільність придбати авто для Центру.

Загалом нині у ЦНАПі працює 70 працівників, з яких 40 перебувають на прийомі. А починалася історія Центру надання адмінпослуг із 12 людей у 2013 році.

 

Джерело


Ключові слова ЦНАП розвиток

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua