logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Рівне стало першим містом, де презентували People City

Рівне стало першим містом, де презентували People City

 

Днями спеціалістами ізраїльскої компанії AuxBridge на запрошення заступника міського голови Рівного Віталія ГЕРМАНА був проведений тренінг для працівників муніципалітету міста Рівне.

Тренінг включав в себе суто практичне набуття навичок у користуванні інструментом для покращення роботи комунальних служб та комунікації з мешканцями міста. Система People City останні 5 років успішно працює о 30% муніципалітетів Держави Ізраїль. Як показує практика, вирішення тих чи інших задач комунальних служб збільшується до 50%. Крім того, сама система має чимало інших цікавих функцій які службовці мають можливість «розкрити» протягом пілотного періоду застосування.

  • Рівне є наразі першим містом, де був проведений тренінг та надана можливість працівникам відповідних відділів «попрактикуватись» у її застосуванні, – коментує Віталій ГЕРМАН. – ЦЕ підтверджує те, що у розвитку нашого міста ми рухаємося у правильному напрямку. Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!
    Рідне місто починається з тебе!

 

 

Джерело


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua