logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Представники компанії НЕФКО з робочим візитом завітали до Рівного

Представники компанії НЕФКО з робочим візитом завітали до Рівного

25 травня 2018 року до міста Рівного з робочим візитом для обговорення питань впровадження енергозберігаючих технологій у комунальні заклади освіти завітала делегація представників шведської компанії НЕФКО, Sweco, компанії ГАРДЕ:


Зустріч відбулася за участі секретаря міської ради Сергія Паладійчука, заступника міського голови, голови робочої групи, Віталія Германа, головного інвестиційного радника Представництва НЕФКО в Україні Юлії Шевчук та керівника групи експертів компаній Sweco&ГАРДЕ Володимира Дебоя.


Актуальність впровадження енергозбереження займає одне з перших місць у переліку питань, які потрібно вирішувати вже сьогодні.


Енергоефективність є одним з головних стратегічних напрямків розвитку комунальної галузі міста Рівного, необхідним інструментом досягнення комфортних умов в будівлях закладів освіти, охорони здоров’я та громадських закладах з метою втілення стандартів життя сучасної європейської спільноти.


В рамках зустрічі, відбулось обговорення фінансування та впровадження ще одного енергоефективного проекту у освітній простір міста. Проект передбачає реалізацію таких заходів, як заміну вікон та дверей на енергозберігаючі металопластикові, утеплення стін та оздоблення фасаду.


Нагадаємо, що місто Рівне вже успішно реалізовує проект спільно з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією НЕФКО, в рамках програми «Енергозбереження», стосовно впровадження енергоефективних заходів у ЗОШ № 18 та 27.

Більше ФОТО


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua