logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

ЦНАП видав 10 тисяч закордонних паспортів

ЦНАП видав 10 тисяч закордонних паспортів

Вчора працівники Центру надання адміністративних послуг зустріли  одного зі своїх клієнтів аплодисментами. 10-тисячнним власником біометричного закордонного паспорта від ЦНАПу стала рівнянка Євгенія Фірсова. Начальник управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Юлія Шигорева привітала власницю ювілейного документа та вручила їй подарунковий сертифікат.

– Я подала документи на оформлення біометричного паспорта ще 9 жовтня, – розповіла Євгенія Фірсова. – Знала, що зараз паспорт виготовляють довго, але оскільки я нікуди не поспішала, то обрала нетерміновий. Багато моїх знайомих їздять на екскурсії до Польщі. Вони й мене з собою кликали, тепер можу скористатися їх запрошенням. Не очікувала, що вручення мені біометричного паспорта буде таким урочистим.

А вручали так: всі працівники сектору вибачилися перед своїми клієнтами, яких у той момент обслуговували, і відволіклися від справи, щоб гучними оплесками зустріти Євгенію Фірсову.

– Ми цінуємо кожного нашого клієнта, незалежно від того, яку він отримує послугу, – наголошує Юлія Шигорєва. – Наш колектив – молодий і амбітний, отже це число для працівників сектору значиме: пропрацьовано десять тисяч клієнтів, кожному надано професійну консультацію, кожен отримав якісну послугу. Відзначити десятитисячного власника закордонного паспорта – це ініціатива сектору паспортних послуг. Разом з партнерами для 10-тисячної клієнтки ми підготували подарунок – три сертифікати на відвідування рівненського зоопарку на дві особи, кожен.

Варто відзначити, що сектор паспортних послуг запрацював улітку минулого року. Перші документи на оформлення закордонного паспорта тут прийняли 1 липня. Тобто всього за півроку кількість виданих біометричних паспортів для виїзду за кордон перетнула відмітку в десять тисяч.

Джерело


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua