logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

З Днем народження, Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг !

З Днем народження, Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг !

29 січня 2017 року Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг відзначив першу річницю офіційного відкриття.

Віталій Герман: "Рік пройшов, а таке відчуття ніби це було вчора. Щиро Дякую Команді Рівненського регіонального ЦНАПу за ефективну роботу на результат і кредит довіри. Успішно реалізовано багато проектів. Завжди знайдеться те, що можна покращити, тому попереду багато цікавих проектів. Рухаємося далі..."

У день святкування своєї річниці Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг живе звичним життям. Так само як і кожен день відвідувачі мають можливість отримати якісні послуги… хіба що у більш святковій атмосфері. Сьогодні працівники ЦНАПу у піднесеному настрої, урочисто вбрані, дівчата – просто чарівні.

Веселого настрою працівникам і клієнтам придають кольорові кульки з логотипом ЦНАПу, що «прилипли» до стелі у холі першого поверху. Ці кульки дарують клієнтам, що мають нагоду побувати сьогодні у Центрі.

Зіркою сьогоднішнього дня стала маленька Алінка. Вона радісно відреагувала на подарунок і засвітила своєю усмішкою весь зал так яскраво, що навіть похмурі дорослі дядьки і задумливі жіночки старшого віку розпливлися у милому мі-мі.

Дорослі, особливо заслужені відвідувачі, також отримували кульки від ЦНАПу. Трошки сором’язливий військовий пообіцяв подаровану кульку віднести своєму командиру:).

День триває, як і наше свято.

Більше фотографій на сторінці ЦНАПу у Facebook

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua