logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Гості у ЦНАПі на День вишиванки

Гості у ЦНАПі на День вишиванки

Щороку українці б’ють рекорди за кількістю людей у вишиванках, які зібрались в одному місці!
18 травня команда Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг одягнула вишиванку для Вас! На таке різнобарвне свято завітав мер міста Рівне Володимир Хомко та його заступник Віталій Герман.
Для мера міста Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг є предметом гордості та постійної уваги. От і сьогодні він не лише привітав команду Центру зі святом, але й ознайомився з станом виконання будівельно-монтажних робіт сектору паспортних послуг, який розпочне роботу з 1 липня 2017 року. Окрім того, ознайомився з роботою новоствореного сектору інформування для клієнтів у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.
Володимир Хомко побажав й надалі не зупинятися на досягнутому та працювати на результат і благо територіальної громади міста. «Все те, що є в Україні найкраще має бути у нашому центрі надання адміністративних послуг», - сказав мер міста.
Команда Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг подякувала меру міста Рівне Володимиру Хомку за високу оцінку їхньої праці, за підтримку усіх ініціатив та сприяння розвитку.


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua