logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Всеукраїнський діалог: «Громади-ветеранам»

Всеукраїнський діалог: «Громади-ветеранам»

Сьогодні, 7 червня 2024 року, заступник директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Наталія Шустик разом з представниками Рівненської міської територіальної громади взяла участь у Всеукраїнському діалозі «Громади-ветеранам». Варто вказати, що цей захід є третім із серії таких зустрічей, перший Всеукраїнський діалог відбувся у жовтні 2021 року в Маріуполі.

Метою заходу є актуалізація ефективних ветеранських політик для місцевої влади на прикладі конкретних представлених проєктів. Україна вже десятий рік відбиває агресію Російської Федерації, і з кожним днем все більш актуальними стають питання готовності українського суспільства та українських громад до реадаптації та реінтеграції учасників бойових дій та людей з інвалідністю внаслідок війни. Важливо надавати їм якісні та ефективні послуги, в тому числі фізичну та психологічну реабілітацію і підтримку задля максимального відновлення Захисників та Захисниць.

Наталія Шустик зазначила: «Кожен представник місцевої влади, має усвідомлювати свою відповідальність перед Ветеранами та їхніми родинами. Наше завдання – створити сприятливі умови для їхнього повернення до мирного життя, надаючи всебічну підтримку та допомогу. Саме такі заходи, як сьогоднішній діалог, допомагають нам обмінюватися досвідом і знаходити найкращі рішення для вирішення нагальних питань у цій сфері.»

Разом до перемоги

Слава Україні! Героям Слава!


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua