logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Сформуй Витяг про місце проживання самостійно – отримай смартфон у подарунок

Сформуй Витяг про місце проживання самостійно – отримай смартфон у подарунок

Сформуй Витяг про місце проживання самостійно – отримай смартфон у подарунок📱🎁

Друзі👫, у Центрі надання адміністративних послуг у місті Рівному проходить місяць реєстрації місця проживання і ми вирішили провести акцію під назвою: «Сформуй витяг про місце проживання за допомогою застосунку «Дія» - отримай смартфон у подарунок».

📱Дія — це держава в смартфоні. Держава, в центрі якої людина. Встановіть Дію, авторизуйтесь і користуйтеся цифровими документами. За допомогою застосунку «Дія» Ви маєте можливість ділитися копіями документів та отримувати державні послуги за кілька кліків. Цифрові документи в Дії з’являються автоматично після авторизації на умовах, якщо дані є в реєстрах. Вони мають таку ж силу, як і паперові та пластикові оригінали, і ніхто не матиме права вимагати фізичний аналог, якщо ви покажете документ у Дії.

📌Отже, для участі в розіграші Вам потрібно:

✅підписатися на сторінку Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному у соціальних мережах

Facebook https://www.facebook.com/cnap.Rivne?locale=uk_UA

або

Instagram https://www.instagram.com/cnap.rivne/

та на головного спонсора нашого розіграшу магазини цифрової та комп'ютерної техніки КТС;

✅авторизуватися у застосунку «Дія» - перейти в меню «Сервіси» - далі знайти «Довідки та витяги» - Замовити Витяг про місце проживання;

✅поставити «+» в коментарях під таким постом;

✅очікувати на розіграш.

Дізнатися, як самостійно сформувати Витяг про місце проживання можна за посиланням: https://www.facebook.com/reel/3692140374447274

📌Якщо самостійно не вдається сформувати Витяг, Ви можете звернутися за допомогою до команди ЦНАП за номером телефону: 097 043 00 43 (також актуалізувати дані можна за допомогою Viber)

Кожному учаснику буде присвоєно порядковий номер серед, яких ми оберемо 3-х переможців, які отримають чудові подарунки, а саме:

1️⃣ місце: смартфон від магазину цифрової та комп'ютерної техніки КТС;

2️⃣ - 3️⃣ місце: подарунковий сертифікат на масаж та подарунки від команди ЦНАП.

📆Розіграш триватиме у період з 25 квітня 2024 року по 10 травня 2024 року. Участь у розіграші можуть взяти тільки мешканці Рівненської міської територіальної громади. Прийняти участь у розіграші можна лише один раз у соціальних мережах Facebook або Instagram. Розіграш буде проводитися у прямому ефірі на сторінці Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному.

‼️Переможці конкурсу при отриманні подарунку повинні показати Витяг про місце проживання, який згенерований за допомогою застосунку «Дія», саме в той день коли поставлений «+» у коментарях!

Дія — зручно, непомітно, людяно🖤


Ключові слова ЦНАП Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua