logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Розроблення методології (само)оцінки готовності громад до реінтеграції Ветеранів та Ветеранок у цивільне життя

Розроблення методології (само)оцінки готовності громад до реінтеграції Ветеранів та Ветеранок у цивільне життя

📆Протягом, 27-29 березня 2024 року, заступник директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Наталія Шустик бере участь у Стратегічній сесії з розроблення методології (само) оцінки готовності громад до (ре)інтеграції Ветеранів та Ветеранок у цивільне життя.

🎯Метою заходу є формування основи для розроблення методології (само)оцінки готовності громад до реінтеграції Ветеранів та Ветеранок, а також членів їхніх родин, напрацювання дієвих індикаторів, які можуть застосовуватися для вимірювання готовності громад, за участі експертів серед ветеранської спільноти, представників органів державної влади і місцевого самоврядування, громадського сектору, сервісних служб та освітян.

Формат сесії дозволив учасникам працювати разом в робочих групах та активно брати участь у панельних дискусіях, що створило унікальну можливість залучити різноманітний досвід та перспективи для спільної візії щодо підтримки Ветеранів.

Сесію організовано за ініціативи Ветеранського простору Рівненської обласної ради у партнерстві з Національним університетом «Острозька академія» за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (UNDP) за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery - Розширення можливостей громад в Україні».

Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному щиро висловлює подяку за запрошення Жанні Чмут (Zhanna Chmut) та організаторам за проведення важливого та перспективного заходу. Разом ми будуємо місто, де кожен Ветеран має відчувати підтримку та повагу, яка йому належить 🙏💼


Ключові слова ЦНАП Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua