logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Оформити паспортні документи відтепер можна і у ТРЦ «Happy Mall»!

Оформити паспортні документи відтепер можна і у ТРЦ «Happy Mall»!

Неймовірні новини від команди Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному!

Раді повідомити, що з 24 травня 2024 року, за ініціативи секретаря міської ради Віктор Шакирзян та підтримки Рівненська міська рада, Ви маєте можливість на віддаленому робочому місці ЦНАП у ТРЦ «Happy Mall» оформити паспортні документи, а саме паспорт громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

«Робоче місце у сфері оформлення паспортних документів віддалено відкривається вперше. Раніше зробити паспортні документи можна було виключно у центральному офісі ЦНАПу. В перспективі таку тенденцію для наших мешканців ми будемо намагатися впроваджувати і в інших мікрорайонах нашої тергромади» - зауважила заступник директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Наталія Шустик.

Завдяки ефективній взаємодії та продуктивній співпраці ЦНАПу, Державної міграційної служби в Рівненській області (Ліля Драпчинська) та Рівненського міського відділу ДМС України (Людмила Болейшис) (Міграційна служба Рівненської області), цей проєкт став реальністю. Щиро дякуємо за співпрацю на благо мешканців Рівненської міської територіальної громади.

Сервісність та доступність - ключові пріоритети роботи нашої команди. Ми не зупиняємося на досягнутому та постійно працюємо над розширенням кількості нових послуг на віддалених робочих місцях, аби мешканці нашої територіальної громади отримували адміністративні послуги у максимально комфортних умовах, якісно та швидко.


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua