logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

«Доступність послуг в Україні: досягнення та виклики»

«Доступність послуг в Україні: досягнення та виклики»

21 березня 2024 року заступник директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Наталія Шустик взяла участь у Конференції «Доступність послуг в Україні: досягнення та виклики», що відбулася у місті Київ та організована шведсько-українським проєктом міжнародної технічної допомоги PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні».

Захід став місцем зустрічі багатьох спеціалістів у сфері надання адміністративних послуг, спрямованих на розвиток якості та доступності, а також платформою діалогу представників центральних органів влади, керівництва громад, керівників Центрів надання адміністративних послуг, представників донорів та експертів.

Варто зазначити, що формат конференції дозволив учасникам не тільки обговорити актуальний стан надання адміністративних послуг та заплановані законодавчі зміни безпосередньо від профільних центральних органів виконавчої влади, а й отримати вичерпні відповіді на всі запитання та проаналізувати основні досягнення, виклики, подальші вектори розвитку доступності адмінпослуг в Україні.

💬«Сьогоднішня конференція стала важливою платформою для обміну досвідом, аналізу досягнень та подальших кроків у розвитку доступності послуг. Хочеться підкреслити, що саме в цьому напрямку багато зроблено та з кожним днем кількість Центрів надання адміністративних послуг у громадах зростає, що забезпечує доступність послуг для громадян» - зазначає заступник директора Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Наталія Шустик.

Команда ЦНАПу у місті Рівному висловлює щиру подяку організаторам за проведення даного актуального та корисного заходу, що сприяє покращенню якості життя громадян України та розвитку доступності до адміністративних послуг. 🙏💼


Ключові слова ЦНАП Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua