logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

📣До уваги клієнтів сектору адміністративних послуг!

📣До уваги клієнтів сектору адміністративних послуг!

📣До уваги клієнтів сектору адміністративних послуг!

📌Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб» та Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб на території Рівненської міської територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету Рівненської міської ради від 16.04.2024 № 29 особи, що розмістили внутрішньо переміщених осіб для отримання компенсації витрат не пізніше ніж протягом п’яти днів з дня закінчення звітного місяця подають заяву з інформацією про себе та кожну з розміщених осіб із пред’явленням підтвердних документів до ЦНАП у м. Рівному у паперовій або електронній формі.

⚠️Тож, якщо Ви не встигли особисто звернутися до ЦНАП у м. Рівному цього місяця, Ви можете подати сканкопії або фотокопії заяви та документів, що підтверджують подану в ній інформацію на електронну адресу: cnap.admin@rivnerada.gov.ua

‼️Строк не вважається пропущеним, якщо необхідні для розгляду справи документи були передані засобами телекомунікаційного зв’язку до його закінчення, тобто до 24:00 5 травня.


Ключові слова ЦНАП Рівне ВПО

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua