logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини

Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини

З Днем Гідності та Свободи, дорогі рівняни
Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають нашу рідну Україну від окупанта. Ви наші Захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках.
Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва, Ваша мужність і професіоналізм вже здобули молодому українському війську повагу та вдячність у світі. Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Ми - пишаємося Вами.
Команда ЦНАПу у місті Рівному від усього серця бажає кожному Захиснику і Захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими! Вклоняємося перед Вашою силою, мужністю та патріотизмом. Впевнені, що завдяки таким Героям і Героїням, як Ви - перемога вже близько!
Молитвою, добрим словом, згадаймо кожного Героя, який віддав своє життя за долю України та наше майбутнє. Схиляємо голови перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх та сміливих патріотів, а також перед діточками, які втратили батьків.
Слава Збройним Силам України💙💛! Слава Україні!

#ми_частина_змін


Ключові слова ЦНАП Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua