logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Створимо світ, де глухі можуть спілкуватись всюди жестовою мовою

Створимо світ, де глухі можуть спілкуватись всюди жестовою мовою

Люди з частковою або повною нездатністю чути є членами суспільства і мають потребу в отриманні різних адміністративних послуг. Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному постійно працює над підвищенням рівня інклюзії та створенням комфортних умов для отримання адміністративних послуг людям з порушеннями слуху.
Саме тому, до Міжнародного тижня глухих людей та Міжнародного дня жестових мов, у нашому центрі, представниками Рівненська обласна організація УТОГ, було проведено майстер-клас з вивчення української жестової мови.
Завдяки ефективній співпраці та на підставі узгодженого рішення, з метою подолання комунікативного бар'єру та допомоги людям з порушенням слуху, у ЦНАПі міста Рівного забезпечується можливість зв'язку з перекладачем жестової мови, що значно полегшує вирішення першочергових потреб людей із вадами слуху.
Дякуємо голові правління Рівненської обласної організації УТОГ Вірі Лебедюк та перекладачу- дактилологу Нелі Новачук за цікавий та пізнавальний майстер-клас, який допоможе в майбутньому адміністраторам ЦНАП ще краще розуміти людей з порушенням слуху.

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua