logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Друзі, ділимось корисною інформацією!

Друзі, ділимось корисною інформацією!

Чи знали ви, що Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань може стати вам у нагоді? Незалежно від того, чи Ви підприємець, чи просто громадянин, він може бути корисним для Вас!
Що таке витяг з ЄДР?
Витяг з Єдиного державного реєстру — це документ, що містить відомості про юридичних осіб або фізичних осіб-підприємців за критерієм пошуку, зазначеним у запиті.
Отже, як його отримати?
Все дуже просто! Вам необхідно звернутися до одного з відділень Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному, а також Ви маєте чудову можливість замовити послугу онлайн на порталі «ДІЯ» https://diia.gov.ua/services/vityag-z-yedr
Які документи необхідно мати для отримання адмінпослуги?

  • запит про надання витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань;
  • документ, що підтверджує внесення плати за отримання відповідних відомостей;
  • під час подання запиту заявник пред’являє паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу. У разі подання документів представником додатково подається примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) документа, що засвідчує повноваження представника.

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua