logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Перша річниця з дня створення Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради

Перша річниця з дня створення Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради

В цей важливий для нас день хочемо поділитися з Вами результатами роботи. Наш Центр щодня відвідує більше тисячі клієнтів. Протягом року через Центр було надано понад 246 000 адміністративних послуг. Розуміючи важливу роль ЦНАПу для громадян ми щодня плідно працюємо та робимо все можливе для того, щоб адміністративні послуги ставали максимально доступними, швидкими та якісними.
Розуміючи важливість доступності до адміністративних послуг усіх категорій громадян, було впроваджено сервіс «Мобільний адміністратор ЦНАП» для мешканців Рівненської міської територіальної громади, який дозволяє у форматі пересувного віддаленого робочого місця здійснювати повноцінний прийом документів для отримання 43 адміністративних послуг.
У червні 2023 року з метою цифровізації процесів надання адмінпослуг ЦНАП у місті Рівному підтвердив свою відповідність 12 критеріям якості та створенню належних умов для обслуговування всіх категорій громадян та отримав статус Дія.Центр.
Відновлено роботу відділу послуг сервісного центру МВС, а також надання послуг працівниками комунальних підприємств міста Рівного у приміщенні ЦНАПу.
Розуміючи реалії сьогодення, а також те, що число ветеранської спільноти, Захисників та Захисниць лише зростає, завдяки ефективній співпраці команди ЦНАП з Міністерством у справах ветеранів України, Рівненською ОДА та взаємодією зі структурними підрозділами Рівненської міської ради в серпні 2023 року успішно запроваджено соціально важливий проєкт «Адмінсервіс «Ветеран».
Впродовж року, командою було ініційовано та реалізовано ряд культурно-просвітницьких заходів, таких як: «З хлібом від Кобзаря» (до дня народження Т.Г. Шевченка), «Незламні матері». Історії сили та відваги» (до Дня вишиванки та Дня матері), фотовиставка до Дня захисту дітей та ін.
Щиро дякуємо Збройним силам України, Захисникам, Захисницям та усім хто боронить нашу рідну землю від окупанта та дає можливість працювати на благо країни та її громадян.
Дякуємо Вам, наші клієнти, за Ваші посмішки, позитивні відгуки під час отримання адміністративних послуг та підтримку у нових починаннях, проте попереду ще багато планів та задумів, що потребують реалізації, тому не зупиняємось, а лише вдосконалюємось та продовжуємо рухатись в напрямку позитивних змін.

#ми_частина_змін


Ключові слова ЦНАП Євгенія Курсик Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua