logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Інформація для власників житлових приміщень, що прихистили внутрішньо переміщених осіб!

Інформація для власників житлових приміщень, що прихистили внутрішньо переміщених осіб!

Громадяни, які надали безкоштовний притулок внутрішньо переміщеним особам, мають право на отримання компенсації за сплату житлово-комунальних послуг.
Для формування реєстру розміщення внутрішньо переміщених осіб у жилих приміщеннях Рівненської міської територіальної громади власник жилого приміщення зобов’язаний:

  • не пізніше наступного дня з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб подати відповідну заяву в Центр надання адміністративних послуг у місті Рівне (м. Рівне, майдан Просвіти, 2) або у відділ по обліку та розподілу житла виконавчого комітету Рівненської міської ради (м. Рівне, вул. Шевченка, 45);
  • в день припинення розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміни їх кількості подати заяву з інформацією про зміну переліку осіб, розміщених у жилому приміщенні.

Для отримання компенсації власник жилого приміщення повинен виключно з 1 до 5 числа кожного місяця подати заяву за попередній місяць до Центру надання адміністративних послуг або у відділ по обліку та розподілу житла виконавчого комітету Рівненської міської ради!
Сума компенсації розраховується з урахуванням кількості днів:

  • протягом яких жиле приміщення надавалося для розміщення внутрішньо переміщеної особи;
  • з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб;
  • але не раніше дати включення до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб інформації про розміщення внутрішньо переміщеної особи у відповідному жилому приміщенні.

Сума компенсації визначається за кожен людино-день у розмірі 14,77 гривні.
Перемога за нами!
Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua