logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб

Компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб

Компенсація надається фізичним особам — громадянам України віком від 18 років, які є власниками жилих приміщень приватного житлового фонду і безоплатно розміщували в цих приміщеннях внутрішньо переміщених осіб, для покриття понесених власниками жилих приміщень витрат, пов'язаних з таким розміщенням.
Для отримання компенсації власник жилого приміщення зобов’язаний:

  • не пізніше наступного дня з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб подати заяву в Центр надання адміністративних послуг у місті Рівне (м. Рівне, майдан Просвіти, 2) або у відділ по обліку та розподілу житла виконавчого комітету Рівненської міської ради (м. Рівне, вул. Шевченка, 45);
  • в день припинення розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміни їх кількості подати заяву з інформацією про зміну переліку осіб, розміщених у жилому приміщенні.

Для отримання компенсації власник жилого приміщення повинен з 1 до 5 числа кожного місяця подати заяву в ЦНАП або у відділ по обліку та розподілу житла виконавчого комітету Рівненської міської ради!
Сума компенсації розраховується з урахуванням кількості днів:

  • протягом яких жиле приміщення надавалося для розміщення внутрішньо переміщеної особи;
  • з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб;
  • але не раніше дати включення до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб інформації про розміщення внутрішньо переміщеної особи у відповідному жилому приміщенні.

Загальна сума компенсації власнику жилого приміщення визначається шляхом визначення добутку загальної кількості людино-днів на суму компенсації за кожен людино-день. Сума компенсації за кожен людино-день визначається на рівні 14,77 гривні.
Перемога за нами!
Слава Україні! Героям Слава!

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua