logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному відзначає шосту річницю офіційного відкриття!

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному відзначає шосту річницю офіційного відкриття!

Шість років роботи на результат, впровадження інновацій, досягнення найкращих результатів у сфері надання адміністративних послуг на благо Рівненської міської територіальної громади!
29 січня 2022 року, Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному відзначає шосту річницю офіційного відкриття.
Щодня Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному відвідує більше тисячі клієнтів. Протягом шести років роботи через Центр було надано близько 2 000 000 адміністративних послуг, а надходження до бюджету склали понад – 50 000 000 грн.
Пліч-о-пліч з Вами, наші дорогі клієнти, ми прожили шість неймовірних років шаленої роботи на результат: запровадження інновацій, кращих вітчизняних та зарубіжних практик, понад десятків нових послуг та адаптація найефективніших програмних засобів - і все це з метою покращення якості та доступності надання адміністративних послуг.
В цей святковий день, команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному хоче висловити найщиріші слова подяки Вам, наші дорогі клієнти, за Ваші посмішки, позитивні відгуки під час отримання адміністративних послуг та підтримку у нових починаннях.

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua