logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Ефективна співпраця міського голови Рівного з World Food Programme ООН - для підтримки внутрішньо переміщених осіб!

Ефективна співпраця міського голови Рівного з World Food Programme ООН - для підтримки внутрішньо переміщених осіб!

Завдяки ефективній співпраці міського голови Рівного Олександр Третяк з World Food Programme ООН та ефективній роботі команди ЦНАПу міста Рівного, внутрішньо переміщенні особи до Рівненської міської територіальної громади отримали додаткову допомогу у розмірі 2 220 гривень на одну особу.
Загалом вдалося залучити 85 мільйонів гривень для підтримки ВПО нашої громади, допомога буде виплачуватися протягом 3-х місяців.
З початку повномасштабного вторгнення рф, команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному розпочала активно працювати у напрямку оформлення статусу ВПО та отримання допомог громадянам, які були змушенні покинути свої домівки.
За період дії воєнного стану у ЦНАПі міста Рівного було опрацьовано понад 16000 звернень щодо отримання статусу внутрішньо переміщених осіб, видачі довідки та подачі документів на отримання матеріальної допомоги від держави.
Влада Рівного продовжує працювати над тим, щоб Рівне і далі виконувало роль гуманітарного хабу для постраждалих регіонів. А економіка міста не зупинялася, а працювала максимально ефективно!

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua