logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Видача Витягу з Державного земельного кадастру

Видача Витягу з Державного земельного кадастру

У відділі державної реєстрації речових прав на нерухоме майно можна отримати адміністративну послугу щодо надання відомостей з Державного земельного кадастру у формі Витягу з Державного земельного кадастру. 
Відомості про земельну ділянку є відкритими та загальнодоступними, крім випадків, передбачених законодавством.
Витяг з Державного земельного кадастру надається за заявою про надання відомостей з  Державного земельного кадастру у паперовій формі заявником або уповноваженою ним особою особисто з документом, що підтверджує оплату послуг з надання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку щодо сплати збору (внесення плати) та з відомостями про кадастровий номер земельної ділянки.
Розмір плати за надання послуги – 0,05 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, встановленого законом на 1 січня календарного року, в якому надається відповідна адміністративна послуга, що становить 113,50 грн. Також за надання витягу з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, що містить відомості Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, додатково сплачується адміністративний збір за надання інформації з цього реєстру у розмірі 0,025 прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 60,00 грн.
Витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку видається в день звернення заявника за отриманням цієї послуги.
Одночасно зазначаємо, що відмовити у наданні відомостей з Державного земельного кадастру адміністратор може лише у таких випадках:

  • у Державному земельному кадастрі відсутні запитувані відомості;
  • із заявою звернулася неналежна особа;
  • відсутній документ, що підтверджує оплату послуг з надання Витягу;
  • документи подані не в повному обсязі та/або не відповідають вимогам, встановленим законом.

Варто зазначити, що отримати відомості з Державного земельного кадастру може будь-яка особа, яка бажає отримати інформацію щодо земельної ділянки. У випадку отримання такої інформації у Витязі з Державного земельного кадастру не буде зазначена інформація щодо персональних даних власника земельної ділянки.
Крім того, заявник має можливість замовити Витяг з Державного земельного кадастру в електронній формі на вебсторінці Публічної кадастрової карти України за посиланням: https://map.land.gov.ua/. Для цього заявнику необхідно пройти ідентифікацію з використанням кваліфікованого електронного підпису.

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua