logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Конструктивний діалог – запорука ефективної співпраці на результат!

Конструктивний діалог – запорука ефективної співпраці на результат!

20 січня 2021 року, директорка Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному - Наталія Хомич та представники команди Тетяна Якобчук, Сергій Комельков взяли участь у круглому столі щодо впровадження електронного обміну інформацією. Захід проведенно за сприяння Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м. Львів.

Мета круглого столу узгодження організаційних та технічних питань запровадження електронного обміну інформацією у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, які виникли до 1 січня 2013 року, а також обговорили можливість отримання інформації нотаріусами Рівненської області з реєстру територіальної громади міста Рівного.

Реєстр територіальної громади міста Рівного - автоматизована база даних, призначена для зберігання та обробки інформації, що ведеться та адмініструється Управлінням забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради, як органом реєстрації місця проживання, для обліку фізичних осіб, що постійно проживають на території міста Рівного відповідно до Положення про Реєстр територіальної громади міста Рівного затвердженого рішенням виконавчого комітету Рівненської міської ради №2 від 16.01.2018 року.

 

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua