logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

ЗАПРАЦЮВАВ СЕРВІС, ЯКИЙ ДОПОМОЖЕ ЗАПОВНИТИ Е-ДЕКЛАРАЦІЮ ПРО ДОХОДИ

ЗАПРАЦЮВАВ СЕРВІС, ЯКИЙ ДОПОМОЖЕ ЗАПОВНИТИ Е-ДЕКЛАРАЦІЮ ПРО ДОХОДИ

 

На офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби України з’явився сервіс, який допоможе заповнити електронну декларацію про доходи без помилок.

Скористатись новим сервісом можна через електронний кабінет. Назва сервісу – «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків».

Відомості про доходи за допомогою сервісу зможуть отримати тільки фізичні особи.

Щоб отримати інформацію в електронному вигляді, достатньо надати електронний цифровий підпис. Необхідно виконати такі кроки:

увійти до електронного кабінету на офіційному порталі Держфіскальної служби;

обрати акредитований центр сертифікації ключів (АЦСК);

завантажити особистий електронний ключ з електронного носія чи персонального комп’ютера;

вказати пароль захисту та натиснути «Зчитати». Після завантаження ключа натиснути «Увійти»;

увійти до розділу «Заяви, запити для отримання інформації»;

обрати «Запит щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб — платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків».

Далі з’явиться форма запиту, у якій слід заповнити поля, виділені блакитним кольором. Після заповнення слід натиснути «Підписати та надіслати». Процедура підпису аналогічна процедурі входу до особистого кабінету. Після цього користувач зможе обрати форму надання інформації.

Наприклад, повідомлення може бути надіслане до електронного кабінету. У ньому буде зазначена інформація про виплачені доходи та утримані податки, яку можна переглянути, зберегти або роздрукувати. У ДФС зазначають, що інформація про доходи за повний 2018 рік буде доступна після 22 лютого. До 9 лютого триватиме звітування суб’єктами господарювання про виплачені громадянам доходи.

 

Джерело


Ключові слова None

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua