logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

У Рівному відбулося загальноміське свято випускників

У Рівному відбулося загальноміське свято випускників

 

Свято «Випускник-2019» розпочалось традиційною урочистою ходою від парку Шевченка до майдану Незалежності. Більше ніж тисяча юнаків і дівчат зібралося на своє останнє шкільне святкове дійство біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

На майдані було багатолюдно – друзі та родичі, сусіди та знайомі вже колишніх одинадцятикласників долучилися до яскравого торжества.

Випускників привітав міський голова Рівного Володимир Хомко:

– Шановні батьки і вчителі, дорогі випускники, вітаю всіх з унікальним святковим днем. Закінчився складний етап вашого життя. Від щирого серця хочу побажати вам потрібних і правильних речей. Щоб вам зустрічалися добрі люди, а життя склалося по хорошому. Щоб ви обрали правильні і хороші професії. Щоб ви були здорові і впевнені в собі. Життя тільки починається. Прошу одну річ - не забувайте, що на всій земній кулі є лише одне місто, де ваші перші вчителі, батьки, вулиці по яких ви ходили, де ваші друзі. В добру путь.

Серед випускників 2019 року понад 70 медалістів. 55 Найстараннішим учням відзнаки вручали міський голова Рівного Володимир Хомко та начальник міського управління освіти Василь Харковець.

Джерело


Ключові слова Рівне мер міста

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua