logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

У рівненській «Майстерні міста» стартувала регіональна програма «Державотворець»

У рівненській «Майстерні міста» стартувала регіональна програма «Державотворець»

 

15 жовтня у «Майстерні міста» міський голова Володимир Хомко виступив з вітальним словом під час роботи програми особистісного та професійного розвитку молоді “Державотворець”.

 

Звертаючись до учасників він сказав: «Не всі з вас стануть державотворцями, якась частина відійде. Статистика каже, що достатньо 7-11 % активних людей, щоб рухати за собою суспільство. Було б чудово, як би в процесі еволюційного відбору ви отримали знання і залишились ті, хто може це робити. Будьте успішними, наполегливими та побудуйте таку державу, де люди пенсійного віку отримували хорошу пенсію і жили щасливо».

 

 

«Державотворець» – програма особистісного та професійного розвитку, яка орієнтована на взаємодію молоді та державної служби. Мета – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадської активності молоді.

 

 

Можливості програми:

  • Базові теоретичні знання та розуміння функціонування держави, бізнесу, громадського суспільства;

  • Проектний менеджмент, командоутворення, ораторське мистецтво;

  • Розвиток відповідального лідерства та залучення до процесів державотворення;

  • Практичне застосування отриманих знань та навичок.

 

 

Партнери:

Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства, Проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія»» (SACCI), Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненської міської ради, Управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА, Молодіжна рада при Рівненській ОДА та випускники національного етапу програми «державотворець».

Джерело


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua