logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Щиро вітаємо Вас з Всесвітнім днем книги та авторського права!

Щиро вітаємо Вас з Всесвітнім днем книги та авторського права!

 

23 квітня 2019 року команда Центру надання адміністративних послуг умісті Рівному разом з командою Центральної міської бібліотеки імені В. Г. Короленка провели спільний захід “Від Гутенберга до електронної книги” до Всесвітнього дня книги та авторського права!

Всесвітній день книги та авторського права відзначають щорічно, починаючи з 1996 року. Зважаючи на те, що «в історичному розумінні книга є найбільш потужним фактором поширення знання і найбільш надійним засобом його збереження», День книги покликаний наголосити на фундаментальній важливості книги та її незамінності в інформаційному суспільстві.

Одна з головних його цілей – промоція читання і книговидання, привернення уваги до культури писемного слова, а також до питань авторського права і захисту інтелектуальної власності.

Особливістю впровадження такого дня на світовому рівні є усвідомлення книги як потужної зброї у налагодженні миру й нівелюванні соціальних проблем: книга, що втілює творчі поривання людини і її прагнення поділитися власними ідеями і здобутками зі світом, має сприяти діалогу, взаєморозумінню і толерантності.

 

 

 

 

 

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!
Рідне місто починається з тебе!


Ключові слова Рівне ЦНАП Юлія Шигорева

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua